Teyme EOLO-2000 GTX9 Vontatott

Teyme EOLO-2000 GTX9 Vontatott
Értékelés:

Cikkszám: 0503

Mobilitás:

vontatott

Alkalmazás:

gyümölcsösök számára

Kapacitás:

1500 l, 2000 l, 3000 l, 4000 l (396,3 gal)

Tömeg: 1020 kg

Levegőegység GTX9 tengelyirányú propellerrel, amely legfeljebb 22 légkiegyenlítő terelővel van ellátva, amelyek a ventilátor fordulási iránya által generált inerciális áramlások irányítására szolgálnak. Ezenkívül olyan turbulenciák kialakítását is lehetővé teszik, amelyek lehetővé teszik a helyes nedvesítést a levelek alján és a fák legnehezebb részén. Ezek révén a légáram és a növény-egészségügyi folyadék teljesen szimmetrikus, bal és jobb oldali vegyes eloszlását érik el, arányosan elosztva a fa lombozatának teljes mennyiségére, és kiválasztva az alacsony, közepes és magas területeket, valamint a céltávolságtól függően.
A generált legnagyobb légáram: 105.000 m3 / h.
Könnyen alkalmazkodik a különböző magasságokhoz a felső kiegyenesítő hidraulikus szabályozás révén, amely lehetővé teszi a kezelést sodródás nélkül 2,2–6 m magas fáknál. Következésképpen a növényzetre történő egyenesített levegőáramlás teljesítménye a hatékonyság alapján 200% -kal növekszik egy hagyományosan felépített levegőegységgel szemben, mivel az alacsony területeken a levegőfelesleg általi drift csökken a legalacsonyabb szinten valamint a nyílt ültetvények felső területein.
Szükséges teljesítmény::: 44 LE (A szükséges teljesítmény sebessége normál munkakörülmények között, generált légáram: 75.000 m3 / h)

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!